okaaay!!!

Gissa vilka som följer mig på twitter?? ;) Willow smith , Aly & AJ och Corbin bleu!! hehe yaaay
Snart är det Kristen födelsedag!! ;O Så taggad på det asså!! Idag simmade vi med skolan och lite sådant och jag simmade 24 50:er :D För en liten stund sedan kollade jag på The Vampire Diearies , och DET ÄR SÅ BRA!! Men inte bättre än THE TWILIGHT SAGA!! INGET ÄR BÄTTRE ÄN DET!! Aja , ska göra nåt annat nu, hej så länge!!

punkt 3: en bild jag skulle kunna kolla på i en HEL dag


Hon är lungt den vackraste på hela jorden.♥

boooring

tråkigt att blogga när man inte vet vad man ska blogga om , elr inte har en systemkamera... dude!!

gorgeus , gorgeus GORGEUS!!!

teet tweet

today is a twitter and facebook day , sorry. see you 2morrow or something , byee!!

punkt 2) min första riktiga vän

Okej , min första riktiga vän var Ida. Alltså , bokstavligt talat , hon var den bästa vänen! asså jag kommer än ihåg hur de va på dagis och så , asså vi va alltid med varran, ALLTID!! Sen flytta hon till ubbhult , och sen , 6 år senare letar jag efter henne på fejjan och hittar henne , så nu har vi fått tilbaka kontakten , a lite då ^^. Men iallafall , hon var verkligen bäst i mina ögon, precis så en vän ska vara , vi skratta alltid med varran , och hade det alltid jätte roligt, det är det som är en riktig vän , man kommer ihåg de roliga stunderna man haft tilsammans , och det hade jag verkligen med Ida!
Så ja, Ida Stina Margareta Knapp Drougge , det var min första riktiga vän!!

060311

Howdy!!
Jag har vart vaken i typ en och en halv timma , jag har faktist hunnit med en hel del !! :)
vad tyckte ni om min 'drawing' btw?? hah jag vet , det ser inte så bra ut , men det set MYCKET bättre ut i verkligheten + att jag inte hade ritat till ögonbrynen än. Nu håller jag på att rita en kändis. Gissa vem ?? ;)
men aa , sen ska jag på bio och se en film och imon e det skola -.-' orkar nog inte med det , för jag e ff förkyld och det känns som att jag aldrig blir frisk. Men iallafall, slut pratat , ttyl!!

DRAWING


Kristen stewart is da shit!! <3

hejsan hejsan!!
Har frossat i mig en massa halstabletter HELA dagen , så att min hals blir bättre!!
Jag vill bara säga att jag ska börja med en ny kategori ''punkter'' ska jag kalla den. varje dag (säger vi haha) ska jag prata om en sak  , en viss punk altså. Såg att vissa gjorde det, så jag tänkte att jag också ska göra det nu :D
Punk 1. Om mig
Hej jag heter Cilia HEMLIGT :D och jag e 14.
Jag bor i sverige då (duh??) vilket jag inte är gladast över , haha . Jo men visst är det jättebra här i sverige, men jag bara ÄLSKAR USA elr typ Spanien!! <3
Jag älskar också twilight och alla som spelar i twilight + att jag är en KRISBIAN. Det menas att man är helt galen i Kristen stewart ( hon som spelar bella i twilight) . HON E BÄST !! Hon är den finaste , bästaste , sötaste , roligaste kändisen av alla!! Sen älskar jag också miley cyrus , selena gomez , demi lovato , jenifer anniston , nina dobrev mm. :D och jag har två syskon och en hund som heter rex!! (schäfer)
(for not swedish talking ppl go google translate :D )

weekend

Finally weekend!! i've been so tired this week , bcs of the ski-day i had with my school , and i didn't sleep early , that made me tired and i was also sick(i am stil -.-) and.. yeah.. a hole mess!! anyways, now it's weekend finally!!!!


hehe

hej!! jag har inte haft tid att blogga , jag twittrar och har myspace skype och a annat som jag tkr e roligare , men ibland e de ju kul att skriva ett inlägg ;)
är sjuk btw, ASJOBBIGT!!!!
imon vet jag inte om jag ska till skolan för jag har jätte ont i halsen och är förkyld får se om jag blir bättre! tack
chjuste , tack till @ilovejellasmom och @kesstew för att ni hälsa mig krya på!! <3 you guys are soo awsome (på twitter altså)
aa men nu tror jag att jag ska ta och äta något , sen göra annat , t.ex mina läxor!! kram!! <3
PS. jag älskar ff Kristen Stewart och alla andra i twilight saga+ twilight lika mycket!!! <3

OH HOT DAMN!!!!!

RSS 2.0